Menu

Assertiviteitstraining

Wilt u meer zelfvertrouwen, gezien worden en het beste uit uzelf halen? Volg een assertiviteitstraining bij Act in Move.

Training

Prijzen en duur training
Individuele training 5 keer 3 uur €2250.- incl. BTW
Groepstraining  min. 3 personen
max. 6 personen
3-daagse training €1590.- incl. BTW

 

Wij verzorgen effectieve assertiviteitstrainingen waarin persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Vanuit ruime ervaring weten wij de vinger te leggen op de kern van uw probleem van waaruit wij samen werken naar het terugkrijgen van uw positiviteit en uw zelfvertrouwen. Onze assertiviteitstraining is gericht op het ontwikkelen van uw persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden, wat ten goede komt aan uw dagelijks leven en op uw werk. Assertiviteitstraining van Act in Move geeft uw zelfvertrouwen een boost vanuit de essentie en aard van uw blokkade, wat resulteert in een blijvende positieve ontwikkeling.

Voor wie is onze assertiviteitstraining een aanrader?

Wanneer u meningsverschillen of kritiek het liefste uit de weg gaat is een assertiviteitstraining zeker iets wat bij zal dragen aan uw zelfvertrouwen. U durft geen ‘Nee’ te zeggen. U durft niet te presenteren voor een (grote) groep, terwijl u weet dat u veel meer in uw mars hebt. Met onze assertiviteitstraining halen wij dit in u naar boven.

Het ontlopen van problemen kan verschillende oorzaken hebben. Merkt u dat u last heeft van blokkades? Dan is de MatriXmethode Coaching voorafgaand aan de training een effectieve oplossing.

Het hebben van een laag zelfbeeld is erg lastig in het dagelijks leven, vooral wanneer u geen ‘Nee’ kunt zeggen en hierdoor te weinig aan u zelf denkt. Bij zulke situaties ligt een burn-out of depressie op de loer. Voor uzelf opkomen zal bijdragen aan een beter zelfbeeld, gezondheid en uw plezier in het leven.

Onderwerpen die in deze assertiviteitstraining aan bod komen:

– De ontwikkeling van uw persoonlijke waarden en ambities
– Omgaan met blokkades en spanning
– Beïnvloeding van gedrag van anderen
– De invloed van uw lichaamstaal
– Feedback geven en ontvangen
– Grenzen aangeven door ‘Nee’ te zeggen
– Omgaan met conflicten en lastig gedrag

Onze assertiviteitstraining biedt de volgende resultaten:

– Uw persoonlijke effectiviteit is groter, u durft voor u zelf op te komen
– Vanuit uw innerlijke kracht kent u uw eigen talenten en ambities
– U herkent uw eigen beperkingen en kunt dit veranderen
– U geeft uw mening respectvol en standvastig
– U vergroot uw zichtbaarheid in de organisatie
– U neemt meer initiatief en neemt een actievere rol aan

Hoe ziet een assertiviteitstraining eruit?

Bij onze assertiviteitstrainingen individueel of in een kleine groep van maximaal zes personen spelen wij in op uw behoefte. Voorafgaand aan de training nemen wij contact met u op om uw persoonlijke doelen in kaart te brengen. Via ons inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor onze geplande trainingen. Heeft u vragen over de training? Bel ons dan gerust op 085-7600435.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER