Agressiebeheersing

Wanneer is een training agressiebeheersing iets voor u?

Heeft u tijdens uw werk of in het dagelijks leven veel te maken met agressief gedrag van anderen? Van patiënten, cliënten, boze klanten of misschien zelfs van een collega of leidinggevende van u? Training op agressiebeheersing helpt u agressief gedrag te herkennen en te controleren.

Voor wie is onze training voor agressiebeheersing een aanrader?

Tijdens de training leren wij u hoe u op een natuurlijke manier kunt omgaan met conflicten. Door jarenlange ervaring weten wij de vinger op uw knelpunten te leggen. Act in Move geeft u de juiste handvatten en geeft u inzicht in wat een wel en niet gewenste reactie is. Bij agressiebeheersing, ook wel conflictbeheersing, is het van groot belang dat u zichzelf onder controle houdt, agressief gedrag leert herkennen en weet hoe u in moeilijke situaties moet handelen.

Wat komt er aan bod tijdens de training?

Bij Act in Move leert u hoe u om kunt gaan met agressief gedrag van anderen en hoe u moet handelen. Hierbij kijken we of er een gegronde reden is voor het agressieve gedrag van anderen. In veel situaties kan agressief gedrag zelfs voorkomen worden. Act in Move leert u hoe u dat kan doen.

Wanneer u een conflict op tijd herkent en weet hoe u moet handelen, zullen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Verschillende vormen van agressief gedrag weet u van elkaar te onderscheiden en vervolgens te controleren. U leert hoe u zelf rustig en kalm blijft en hoe u moet reageren om de mate van agressiviteit van de agressieve persoon te laten afzwakken.

U leert:

– Welke invloed spanning op u kan hebben
– Hoe u zichzelf onder controle houdt
– Conflicten en agressief gedrag herkennen
– Effectief te reageren op agressie
– De regie te houden

De training biedt de volgende resultaten:

– U weet uw kalmte te bewaren en u te beheersen
– U leert hoe u agressief gedrag kunt voorkomen
– Verschillende vormen van agressief gedrag kunt u van elkaar onderscheiden
– U weet hoe effectief op agressief gedrag te reageren

Hoe ziet onze training agressiebeheersing eruit?

Een training wordt individueel of in een groep van maximaal zes personen in onze eigen werkstudio gegeven, afhankelijk van wat uw persoonlijke leerdoelen zijn. We verzorgen deze training ook vaak in company. Geef uw wensen gerust bij ons aan.
Wilt u zich opgeven voor onze training agressiebeheersing of heeft u vragen? Vul ons onderstaande formulier in of bel ons op 085-7600435.