Menu

Stress en Burn-out

De MatriXmethode is een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale-, en emotionele problemen aan te pakken. De MatriXmethode ondersteunt het proces om de strategie van de eigen beleving van de persoon te laten ontdekken en zelf te laten vervangen als het als een belemmering wordt ervaren. Deze coachingstechniek begeleidt de persoon naar de eigen oplossing van het eigen probleem.

Voor wie

Heb je hulp nodig bij bijvoorbeeld: een vol hoofd, burn-out, angsten, blokkades, onzekerheden, nare herinneringen, PTSS, faalangst, boosheid? Of heb je problemen, wil je daar liever niet over praten maar wil je wel van dat nare gevoel of die vervelende gedachtes af? De MatriXmethode gaat niet eindeloos op zoek naar de oorzaak van een probleem, maar werkt effectief en praktisch aan een oplossing. Iedereen kan gecoacht worden met de MatriXmethode.

Resultaten

  • Betere prestaties
  • Opgeruimd hoofd
  • Beter slapen
  • Betere concentratie
  • Het gevoel hebben weer adem te kunnen halen
  • Met plezier naar het werk gaan
  • Op eigen wijze je kracht, kwaliteiten en potentieel benutten om een probleem op te lossen
  • Meer vitaliteit
  • Weer kunnen genieten

LIJFKRACHTHERSTEL

Het lichaam liegt nooit! Mentale stress zet zich vaak vast in het lichaam. Daardoor kunnen spieren blokkeren en/of organen minder goed gaan functioneren. Het is allemaal het gevolg van een verstoring in de doorstroming van energie. Met lijfkrachtherstel worden de blokkades en afwijkingen opgespoord en wordt de eigen energie weer op gang gebracht zodat het lijf zichzelf in balans kan brengen. Het lijf bezit de buitengewone intelligentie om dit zelf te doen!

ADEMWERK

Stress heeft een verstorende werking op de ademhaling. Bij stress is de ademhaling hoog, wat betreft de positie (borst) en de frequentie. Door verschillende ademhalingstechnieken aan te leren ontstaat er meer controle over de ademhaling. Het lichaam reageert hierop door te ontspannen en te verzachten. Het geeft ruimte. Ruimte om te aarden en ruimte om te denken in een breder perspectief. Bovendien geeft een goede ademhaling een energieker gevoel.

COMMUNICATIE

Wanneer het contact met de ander niet goed is kan het zijn dat de wijze van communicatie te wensen over laat. Er wordt gekeken hoe er gecommuniceerd wordt en wat er nodig is om dit te verbeteren. Dit kan zijn op zowel verbaal als non-verbaal gebied maar ook op communicatief technisch vlak. In hoeverre bent u assertief, hoe geeft u feedback etc.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER