Menu

Traumaverwerking

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, individuele coaching is bij ons mogelijk. Hulp bij traumaverwerking van Act in Move lost de essentie en aard van uw blokkade op, wat resulteert in een blijvende afsluiting van een vervelende en nare periode. Dit geeft uw zelfvertrouwen een boost.

Persoonlijke aandacht

Wanneer u iets ingrijpends heeft meegemaakt merkt u dat u meer stress ervaart dan normaal. U bent schrikachtig, slaapt niet goed en merkt dat u zich niet meer kunt concentreren en focussen. U voelt zich schuldig, eenzaam of bent angstiger dan voorheen. Hulp bij traumaverwerking kan u helpen uw onverwerkte blokkades in te zien en te verwerken. Met onze hulp bij traumaverwerking halen wij het beste in u naar boven, zodat u inziet hoe sterk u bent. Het verwerken van een traumatische gebeurtenis zorgt voor een beter zelfbeeld, gezondheid en plezier in uw leven.

Voor wie bieden wij hulp bij traumaverwerking?

Onderwerpen die aan bod komen bij traumaverwerking:

– Omgaan met emoties
– Het leren accepteren of aanvaarden van de situatie
– Anders leren omgaan met de traumatische ervaring
– Verwerking van emotionele blokkades (lichamelijk en/of geestelijk)
– Aanpakken van terugkerende angsten
– Het oppakken van uw eigen leven
– Verhogen van uw zelfvertrouwen en zelfwaardering

Hulp bij traumaverwerking biedt de volgende resultaten:

– U voelt zich zekerder en waardeert u zelf meer
– U kunt vaker genieten en ontspannen
– U ervaart minder stress
– Empathisch en liefdevoller naar anderen
– U slaapt beter
– U leeft meer in het heden (het nu)

Hoe we dat doen

Hoe helpen wij u bij traumaverwerking?

Bij de coaching of een individuele training spelen we in op uw behoefte. Voorafgaand nemen wij contact met u op om uw persoonlijke doelen met u te bespreken. Vaak wordt er na de verwerking van een trauma positief op het verleden teruggekeken, omdat u er sterker uit komt. Toch is de weg er naartoe erg moeilijk, en helpen wij u hier graag bij. Heeft u vragen over onze hulp bij traumaverwerking en PTSS? Bel ons op 085-7600435.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER