Coaching

Coachen is mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. Het doel daarbij is prestaties te verbeteren, gedrag efficiënter te maken, doelstellingen te bereiken en meer succes en plezier te ervaren. Coaching veronderstelt groei en verandering in visie, houding en gedrag.

Coaching krijgt steeds meer vorm op de werkvloer en ook in het persoonlijke leven van mensen. Onderzoek heeft aangetoond dat coaching preventief en ondersteunend werkt bij ziekteverzuim en leidt tot minder stress op de werkvloer en privé.

Binnen ons bedrijf gebruiken we de MatriXmethode. Het coachen volgens de MatriXmethode is een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale-, en emotionele problemen aan te pakken. De MatriXmethode ondersteunt het proces om de strategie van de eigen beleving van de persoon te laten ontdekken en zelf te laten vervangen als het als een belemmering wordt ervaren. Deze coachingstechniek begeleidt de persoon naar de eigen oplossing van het eigen probleem. Één á drie sessies zijn vaak al voldoende om resultaat te hebben.

Lees meer over Matrix Methode Coaching:

Referentie: (via: Allebedrijvenindoetinchem.nl)

Richard: Fijne coaching in ongedwongen sfeer.

Jeroen zorgt voor een open sfeer waardoor er een goede interactie ontstaat. Hierdoor meer resultaat gekregen dan verwacht.

Cijfer: 9.0

Vragen? Neem vrijblijvend contact op