Menu

Coaching

Coachen is mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. Het doel daarbij is prestaties te verbeteren, gedrag efficiënter te maken, doelstellingen te bereiken en meer succes en geluk te ervaren. Coaching veronderstelt groei in visie, houding en gedrag.

Coaching krijgt steeds meer vorm op de werkvloer en ook in het persoonlijke leven van mensen. Onderzoek heeft aangetoond dat coaching preventief en ondersteunend werkt bij ziekteverzuim en leidt tot minder stress.

Online coachen behoort tot de mogelijkheden!

De Huiscoach

In de huidige tijd hebben veel medewerkers last van oplopende stress. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld werkdruk, niet goed functioneren binnen het team of spanningen in de privésfeer. Als organisatie heb je er alle belang bij dat je medewerkers lekker in hun vel zitten en plezier beleven aan het werk dat ze doen.

Stress en Burn-out

De MatriXmethode is een snelle en effectieve manier om leer-, gedrags-, mentale-, en emotionele problemen aan te pakken. De MatriXmethode ondersteunt het proces om de strategie van de eigen beleving van de persoon te laten ontdekken en zelf te laten vervangen als het als een belemmering wordt ervaren. Deze coachingstechniek begeleidt de persoon naar de eigen oplossing van het eigen probleem.

Traumaverwerking

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, individuele coaching is bij ons mogelijk. Hulp bij traumaverwerking van Act in Move lost de essentie en aard van uw blokkade op, wat resulteert in een blijvende afsluiting van een vervelende en nare periode. Dit geeft uw zelfvertrouwen een boost.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER