Effectieve communicatietraining

Wilt u een ander beter leren begrijpen en u zelf duidelijker leren uitdrukken? Volg dan een communicatietraining bij Act in Move.

-> Meld u aan voor onze communicatietraining

Wij verzorgen effectieve communicatietrainingen waarbij wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Ieder individu heeft een andere ontwikkeling op het gebied van sociale vaardigheden. Omdat een ander misschien meer moeite heeft met communicatie dan u zelf, richten wij ons graag op een individuele communicatietraining of op kleine groepen van maximaal drie zes personen. Zo kunnen wij u effectiever helpen blokkades uit de weg te helpen ruimen. Bij ons ontdekt u wat er nog meer in uw vermogen ligt en geven wij u graag de juiste handvaten om een gesprek vloeiend te laten verlopen. Vindt u het bijvoorbeeld moeilijk om iemand aan te spreken, dan kunnen wij u hiermee helpen. Door u aan te melden voor onze communicatietraining kunt u uw persoonlijke en zakelijke vaardigheden en kwaliteiten ontwikkelen.

Voor wie is deze communicatietraining een aanrader?

Gaat u een gesprek of conversatie met onbekenden of in een groep het liefst uit de weg? Voelt u zich ongemakkelijk en wordt u al zenuwachtig bij het idee dat u een conversatie met iemand moet voeren? Wanneer mensen u vaak verkeerd begrijpen en u zich niet weet hoe u zich een houding moet geven. U weet wel hoe u een gesprek moet voeren, maar op het moment suprême staat u met een de mond vol tanden. Tijdens de communicatietraining halen wij het beste in u naar boven.

Merkt u dat u last heeft van angst of blokkades die deze angst veroorzaken? Dan is de MatriXmethode Coaching voorafgaand een effectieve oplossing. Zo vindt u uw eigen overtuigingskracht terug en leert u omgaan met emoties en weerstand van anderen. Een communicatietraining geeft u meer draagkracht op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Communicatietraining

Onderwerpen die in deze communicatietraining aan bod komen zijn:

– De ontwikkeling van uw persoonlijke waarden en ambities
– Omgaan met blokkades en spanning
– Beïnvloeding van gedrag van anderen
– De invloed van uw lichaamstaal
– Non-verbale en verbale communicatie
– Uw gespreksvaardigheden en technieken
– Omgaan met weerstand en klachten

Onze communicatietraining biedt de volgende resultaten:

– Uw persoonlijke effectiviteit en zelfvertrouwen is groter, u durft uzelf uit te spreken
– Vanuit uw innerlijke kracht weet u waar uw sterke punten liggen
– U herkent uw eigen beperkingen en hoe u dit kunt verbeteren
– Uw houding zorgt ervoor dat een gesprek gemakkelijker verloopt
– U krijgt meer gedaan door anderen en wordt beter begrepen en gehoord
– Feedback kunt u gemakkelijker ontvangen en geven aan anderen

Hoe ziet een communicatietraining eruit?

Bij een communicatietraining zorgen wij ervoor dat u individueel of in kleine groepen leert hoe u gemakkelijker kunt communiceren. Hierbij spelen wij in op uw behoefte. Geeft u aan liever een individuele training te volgen, dan is dat zeker bij ons mogelijk. Voorafgaand aan de communicatietraining nemen wij contact met u op om uw persoonlijke doelen in kaart te brengen. Schrijf u hieronder in of bel ons gerust op 085-7600435 voor meer informatie over de training of om u in te schrijven. Ook kunt u in ons formulier aangeven dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen.