Menu

Faalangsttraining

Bent u bang om fouten te maken en heeft dit invloed op uw kunnen? Leer uit te gaan van uw eigen kracht tijdens een faalangsttraining van Act in Move. Wanneer u een faalangsttraining bij ons volgt zult u merken dat persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel staat. Door jarenlange ervaring kunnen wij tot de kern van uw probleem komen. Vanuit hier werken we er samen aan om positief te worden en zelfvertrouwen te krijgen. Onze trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van uw persoonlijk vaardigheden en kwaliteiten. De ontwikkeling hiervan zorgt voor een positieve invloed op uw dagelijks leven en op uw werk. Faalangsttraining van Act in Move zal uw blokkade uit de weg ruimen en uw zelfvertrouwen een boost geven. Dit resulteert in een blijvende en positieve ontwikkeling.

Voor wie is deze faalangsttraining een aanrader?

Wanneer het u niet lukt om gefocust te blijven tijdens een presentatie en hierdoor de draad kwijtraakt, dan komt dit door een blokkade die gedurende één of meerdere training aan het licht komt. Bent u bang dat u een onherstelbare fout maakt en krijgt u een black-out? Komt dit vaker voor, dan kan een persoonlijk ingerichte training u helpen. Een blokkade kan verschillende oorzaken hebben. Merkt u dat u hier last van heeft, dan is een MatriXmethode Coaching voorafgaand een aanrader. Bij een kennismaking zal naar voren komen of u deze coaching voorafgaand aan de training voor faalangst nodig heeft.
Het constant bang zijn om fouten te maken zorgt voor een belemmering in het dagelijks leven. U kunt niet volop genieten, u bent constant op uw hoede om een ander niet teleur te stellen. Dit, terwijl er veel meer in uw macht ligt, zal door één of meerdere training een stuk minder worden en in de meeste gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

Onderwerpen die aan bod komen:

– Het ontwikkelen van uw eigen ambities en persoonlijke waarden
– Hoe om te gaan met spanningen en emoties
– Ontspannen en uw hoofd leegmaken
– Omgaan met lastige situaties

Onze faalangsttraining biedt het volgende resultaat:

– U voelt zich zekerder en sterker
– Het lukt u om te ontspannen en u geen zorgen te maken
– Af en toe durft u zichzelf uit te dagen

Hoe ziet een faalangsttraining eruit?

Afhankelijk van wat uw behoeften zijn worden onze trainingen individueel of in groepen van maximaal zes personen gegeven. Voordat we met de faalangsttraining beginnen, brengen we eerst in kaart welke persoonlijke doelen u wilt ontwikkelen. Voor vragen over de training of om u in te schrijven kunt u ons onderstaande contactformulier invullen of bellen op 085-7600435.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER