Omgaan met stress

Wilt u leren hoe u rustig kunt blijven in stressvolle situaties? Volg dan een leren omgaan met stress training bij Act in Move.

-> Meld u aan voor onze omgaan met stress training

Wij verzorgen individuele of groepstrainingen waarbij wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Ieder individu heeft zijn of haar sociale vaardigheden anders ontwikkeld, waardoor een omgaan met stress training voor u individueel kan worden ingericht. Daarnaast zal de groep bij een gezamenlijke training niet groter zijn dan drie tot zes personen. Hierdoor kunnen wij uw blokkades effectief uit de weg helpen ruimen.

Onze omgaan met stress training geeft u inzicht in wat er nog meer in uw vermogen ligt en geven wij de juiste handvaten om minder stress te ervaren of het een plek te geven. Vindt u het bijvoorbeeld moeilijk om het overzicht te bewaren bij een deadline, dan helpen wij graag dit mogelijk voor u te maken. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak ontwikkelt u uw vaardigheden en kwaliteiten.

Voor wie is deze omgaan met stress training een aanrader?

Heeft u te maken met een plotselinge verandering in uw leven? Of bent u altijd al snel gestrest en weet u niet waar de oorzaak ligt? Bent u onzeker over uzelf en merkt u dat dit invloed heeft op uw werk of in uw dagelijks leven? Tijdens een omgaan met stress training halen wij het beste uit u naar boven.

Wanneer u dagelijks last heeft van angst die veroorzaakt wordt door blokkades, dan is de MatriXmethode coaching voorafgaand aan te raden. Bij MatriXmethode coaching krijgt u uw eigen overtuigingskracht terug en leert u omgaan met uw emoties en gedachten. Ook kan weerstand vanuit naasten in uw omgeving gemakkelijker geaccepteerd worden bij de coaching. Een omgaan met stress training geeft u meer draagkracht op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak.

Omgaan met stress

Onderwerpen die in deze omgaan met stress training aan bod komen zijn:

– De ontwikkeling van uw persoonlijke waarden en ambities
– Omgaan met blokkades en spanning
– Beïnvloeding van uw gedachten en die van anderen
– Oorzaken van stress
– Manieren van ontspanning en uw hoofd leegmaken
– Omgaan met planning
– Leren loslaten en accepteren

Onze omgaan met stress training biedt de volgende resultaten:

– Uw zelfvertrouwen en uw persoonlijke effectiviteit zijn groter, u durft uw grenzen aan te geven
– Vanuit uw innerlijke kracht weet u waar uw sterke punten liggen
– U herkent uw eigen beperkingen en hoe u dit kunt verbeteren
– U krijgt meer gedaan bij anderen en wordt beter begrepen en gehoord
– Wanneer het u boven uw hoofd stijgt weet u hoe u moet ontspannen
– Accepteren van zaken waar u geen invloed op heeft, u kunt dingen loslaten

Hoe ziet een omgaan met stresstraining eruit?

Bij een omgaan met stress training zorgen wij ervoor dat u in kleine groepen of bij een 1-op-1 training leert hoe u gemakkelijker kunt omgaan met stress en zaken los kunt laten. Hierbij spelen wij in op u behoefte. Wilt u liever een individuele training volgen, dan is dat bij ons mogelijk. Voorafgaand aan de training nemen wij contact met u op om uw persoonlijke en/of zakelijke doelen met u te bespreken en in kaart te brengen. Schrijf u hieronder in of bel ons gerust op 085-7600435 voor meer informatie over de training of om u in te schrijven. Ook kunt u in ons formulier aangeven dat u graag eerst meer informatie over de training wilt ontvangen.