Menu

Wij verlenen onze diensten onder andere aan:

Bekijk onze reviews

Bas PenningsBas Pennings
20:34 24 Nov 22
In een relatief korte tijd met Jeroen meer geleerd op communicatief niveau dan in 4 jaar op school! Jeroen, super bedankt voor jou duidelijke informatie !
Els MeeskeEls Meeske
21:27 21 Nov 21
Jeroen is mijn held!Hij heeft me geholpen om mijn onzekerheid te overwinnen.En traumatische gebeurtenissen een plek te geven.En ik kan mijn emoties beter beheersen. Bepaal nu zelf hoe ik ergens in stap. Dank je wel voor deze wijze lessen..
Pieter BeemerPieter Beemer
12:56 17 Sep 21
Jeroen is een plezierige trainer. Ik heb bij hem de training Omgaan met agressie gevolgd. Dit is een hele leuke en leerzame training. Goede verdeling tussen theorie en praktijk. Acteur Coen heeft met iedere cursist een praktijkoefening gedaan. Dit ging op een prettige wijze.
Dennis MatienDennis Matien
18:18 06 Sep 21
Op een goede en leuke wijze heeft Jeroen mij gecoacht in de telefonische gesprekstechnieken. Samen met Coen zijn gesprekken geoefend. Dit is iets dat ik als zeer leerzaam heb ervaren. Door de duidelijkheid en goede uitleg merk ik inmiddels al veel vooruitgang. Lastige gesprekken zijn nu een stuk beter af te ronden, vaak zelfs naar tevredenheid van de klant!
Elnathan Lottum vanElnathan Lottum van
18:18 06 Sep 21
Onlangs weer een groepstraining gehad van Jeroen over het omgaan met verbale agressie aan de telefoon. Erg waardevolle avond, concrete tips/tricks en ook de praktijk oefeningen met sidekick en acteur Koen doen het erg goed. Top!
Henk AltenaHenk Altena
18:17 06 Sep 21
Samen met Jeroen (en Koen) al een aantal keren een training gehad om agressief gedrag voor de telefoon te beheersen en om te leren hier goed mee om te gaan. Hele waardevolle avonden gehad in een super relaxte omgeving.
Sven StobbeSven Stobbe
10:38 11 May 21
Jeroen heeft mij enorm geholpen op mijn werk met zijn gespreksvaardigheidstrainingen. De trainingen hebben een hele relaxte en ontspannen sfeer waardoor het nog prettiger is om te leren van Jeroen! Zijn tips en hulp neem ik zeker mee in mijn verdere loopbaan.Jeroen, enorm bedankt voor de leuke en leerzame trainingen! Hopelijk tot een volgende keer!Groetjes Sven Stobbe
GL WegdamGL Wegdam
10:07 03 May 21
Zeer positief . Jeroen is een bekwame coach die zich erg ingezet heeft om mij, na een ernstig ongeval , weer te laten functioneren op een voor mij acceptabel niveau. Na goede gesprekken heeft hij mij geleerd om de juiste balans te vinden tussen inspanning/overprikkeling en ontspanning . Geleerd negatiefs uit mijn hoofd te krijgen (vol hoofd leeg te maken) en positieve energie weer terug te krijgen. Lijfkrachtherstel heeft mij meer rust van binnen gebracht waardoor de energie in mijn lichaam is gaan herstellen en ik weer meer in balans ben gekomen. Veel positieve stappen vooruit gezet en door de gemaakte aantekeningen altijd een terugblik kunnen werpen daarop, als het even wat moeilijker gaat. Daardoor nu zelf de positieve lijn weer kunnen oppakken als het even weer lastig wordt. Jeroen heel erg bedankt voor je geweldige inzet om mij weer te kunnen laten genieten van de positieve dingen van het leven .
js_loader
SCROLL VERDER
SCROLL VERDER