Menu

Wij verlenen onze diensten onder andere aan:

Bekijk onze reviews

Els MeeskeEls Meeske
21:27 21 Nov 21
Jeroen is mijn held!Hij heeft me geholpen om mijn onzekerheid te overwinnen.En traumatische gebeurtenissen een plek te geven.En ik kan mijn emoties beter beheersen. Bepaal nu zelf hoe ik ergens in stap. Dank je wel voor deze wijze lessen..
Pieter BeemerPieter Beemer
12:56 17 Sep 21
Jeroen is een plezierige trainer. Ik heb bij hem de training Omgaan met agressie gevolgd. Dit is een hele leuke en leerzame training. Goede verdeling tussen theorie en praktijk. Acteur Coen heeft met iedere cursist een praktijkoefening gedaan. Dit ging op een prettige wijze.
Dennis MatienDennis Matien
18:18 06 Sep 21
Op een goede en leuke wijze heeft Jeroen mij gecoacht in de telefonische gesprekstechnieken. Samen met Coen zijn gesprekken geoefend. Dit is iets dat ik als zeer leerzaam heb ervaren. Door de duidelijkheid en goede uitleg merk ik inmiddels al veel vooruitgang. Lastige gesprekken zijn nu een stuk beter af te ronden, vaak zelfs naar tevredenheid van de klant!
Elnathan Lottum vanElnathan Lottum van
18:18 06 Sep 21
Onlangs weer een groepstraining gehad van Jeroen over het omgaan met verbale agressie aan de telefoon. Erg waardevolle avond, concrete tips/tricks en ook de praktijk oefeningen met sidekick en acteur Koen doen het erg goed. Top!
Henk AltenaHenk Altena
18:17 06 Sep 21
Samen met Jeroen (en Koen) al een aantal keren een training gehad om agressief gedrag voor de telefoon te beheersen en om te leren hier goed mee om te gaan. Hele waardevolle avonden gehad in een super relaxte omgeving.
js_loader
SCROLL VERDER
SCROLL VERDER