Menu

Over ons

Act in Move is een landelijk bekend bedrijf op het gebied van professionele communicatietrainingen en coaching. Onze focus is ontwikkeling op persoonlijk en organisatorisch vlak voor dienstverlenende bedrijven, startende of al enige jaren werkzame ZZP-ers en MKB. 

Visie

Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander?

Wij willen iedereen helpen met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren.

Krachtig in balans!

Missie

Iedereen krachtig en zelfverzekerd functionerend in complexe omstandigheden, in de verbinding met jezelf en de ander! Hoe beter je in balans bent, hoe krachtiger je in het (werk-)leven staat. Doen wat jij wilt en hoe je dat wilt in de context van jouw omgeving. Wat jou gelukkig maakt!

Ons team

Wij werken voor de trainingen samen met verschillende trainers en trainingsacteurs met ieder hun eigen expertise. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de praktijk en aangetoond van toegevoegde waarde te zijn.

Door goed in te tunen op uw situatie en de gewenste oplossing koppelen we de juiste professional aan uw vraag voor het beste resultaat!

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER