Menu

Feedback Training

Hoe langer je een ergernis laat bestaan, hoe groter het wordt

Binnen de organisatie of het team kan het zijn dat er van alles onder de oppervlakte speelt maar het niet uitgesproken wordt. Collega’s praten teveel over elkaar in plaats van met elkaar. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de sfeer en de prestaties van de organisatie of het team. Feedback is onmisbaar binnen de samenwerking. In deze feedback training wordt geleerd hoe feedback op een constructieve manier gegeven kan worden met behoud van de onderlinge relatie.

Voor wie is deze Feedback training bedoeld

Deze training Feedback geven is goed voor iedereen die feedback geven lastig vindt. Het niet durven te geven of het niet weten hoe dit op een juiste manier te zeggen, terwijl het gedrag van de ander de samenwerking wel verstoort. Of u zegt het wel maar het geeft niet het resultaat dat u ervan verwacht.

Resultaat

Na afloop van deze training Feedback geven bent u in staat om professioneel en effectief feedback te geven.

Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn:

  • wat is constructieve feedback
  • de belemmeringen om feedback te geven
  • kritische feedback geven en ontvangen
  • complimenten geven en ontvangen
  • de rol van verbale en non-verbale communicatie
  • krachtig en respectvol formuleren bij het geven van feedback
  • Luisteren, Samenvatten en Doorvragen
  • oefenen met het geven van feedback

Investering

Deze eendaagse maatwerktraining Feedback geven kan op onze trainingslocatie of in-company worden verzorgd. De feedbacktraining kan zowel individueel worden gegeven of als groepstraining. We gaan graag met u in overleg over uw praktijksituatie. Afhankelijk van uw wensen maken wij een offerte op maat.

Werkwijze

Om deze training Feedback geven af te stemmen op uw eigen, specifieke praktijksituatie zal er een intakegesprek plaatsvinden met een van onze deskundige trainers. Bovendien krijgt iedere deelnemer voor aanvang van de training een intakeformulier om de persoonlijke doelen te verwerken in de training.

De training Feedback geven wordt interactief vormgegeven met een goede afwisseling van theorie en actieve oefeningen. De theorie wordt hierbij vertaald zodat de toepassing in de praktijk direct duidelijk is.

Het oefenen met onze ervaren trainingsacteur geeft hier een verdieping aan. In veilige setting wordt duidelijk welk effect het gedrag van de deelnemer heeft op de ander en hoe dit mogelijk effectiever kan worden ingezet.

’Nu is me duidelijk geworden hoe ik ’t beter anders kan zeggen. Ik ga het doen’!

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER