Menu

Trainingen

Act in Move communicatietrainingen verzorgt professionele maatwerktrainingen waardoor de mensen in uw organisatie succesvoller met elkaar en uw klanten communiceren. Expertise in het omgaan met lastig gedrag en agressie stoelt op 17 jaren werkervaring in de psychiatrie en TBS. Inmiddels hebben we duizenden mensen getraind.

Bij de werkwijze wordt duidelijk dat de trainingen gericht zijn op het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten op professionele wijze wat resulteert in een blijvende positieve verbetering.

Feedback Training

Hoe langer je een ergernis laat bestaan, hoe groter het wordt

Binnen de organisatie of het team kan het zijn dat er van alles onder de oppervlakte speelt maar het niet uitgesproken wordt. Collega’s praten teveel over elkaar in plaats van met elkaar. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor de sfeer en de prestaties van de organisatie of het team. Feedback is onmisbaar binnen de samenwerking. In deze feedback training wordt geleerd hoe feedback op een constructieve manier gegeven kan worden met behoud van de onderlinge relatie.

Agressietraining

Emoties begrijpen we, agressie begrenzen we

Wanneer uw organisatie regelmatig contact heeft met cliënten, burgers of klanten kan het zijn dat medewerkers ook worden geconfronteerd met vervelend gedrag en agressie. Het respect naar elkaar dat eens zo normaal was is niet meer vanzelfsprekend. De lontjes worden steeds korter. Agressie is een fenomeen waar we steeds vaker mee te maken krijgen en de impact ervan kan groot zijn. U wilt als organisatie dat uw medewerkers goed voorbereid zijn op agressie en er professioneel mee omgaan? Wij helpen hen via effectieve communicatie op deze agressie te reageren.

Omgaan met onbegrepen gedrag

Als je het niet begrijpt, vraag ’t dan

Binnen de verpleeghuiszorg, waar cliënten of bewoners met dementie wonen is het van belang dat er goed wordt aangesloten op de vraag. Dat is niet altijd gemakkelijk omdat mensen met dementie soms dingen doen die u niet begrijpt. Dit zogenaamde probleemgedrag brengt medewerkers op de werkvloer soms in grote verlegenheid. U wilt dat u en uw medewerkers goed voorbereid zijn op onbegrepen gedrag en er professioneel mee omgaan? Wij helpen om via effectieve communicatie op dit onbegrepen gedrag te reageren.

Collegiaal Assistentie Team

Van je collega’s moet je het hebben

Het is van belang dat medewerkers zich veilig voelen terwijl zij hun werk uitvoeren! Bij een gemeente, woningcorporatie of een sociale dienst wordt door burgers of cliënten met steeds grotere regelmaat agressief gedrag vertoont. Wanneer de medewerker zich daardoor onveilig voelt kan er op de alarmknop wordt gedrukt. Het CAT komt dan direct in actie om de collega in veiligheid te brengen.

Omgaan met stress

Alleen wanneer je in beweging komt, zal er iets veranderen in jouw situatie

Wanneer kan de Training Omgaan met stress helpen? Het heeft een behoorlijke impact op het dagelijkse leven. U hebt al langere tijd last van stress. U hebt last van een vol hoofd, slaapt minder goed, bent vermoeid, hebt een kort lontje etc. Er is steeds meer onbalans werk-privé en u lijkt de grip op uzelf wat kwijt te raken. Uw werkprestaties lijden eronder maar het heeft ook z’n weerslag op het gezin en het sociale leven.

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER