Visie

Act in Move is een landelijk bekend bedrijf op het gebied van professionele communicatietrainingen en coaching. Onze focus is ontwikkeling op persoonlijk en organisatorisch vlak voor dienstverlenende bedrijven, startende of al enige jaren werkzame ZZP-ers en MKB. Wij bundelen krachten en kwaliteiten om bij te dragen aan een vreedzame wereld door mensen uit te dagen zich beter te bewegen in de communicatie met de ander. We stimuleren om bewust en onbevooroordeeld de eigen verantwoordelijkheid te nemen in dat contact. Handelen en reageren op elkaar vanuit een respectvolle houding. Act in Move brengt mensen bij de dingen die er toe doen, wat dat voor een ieder persoonlijk ook is en biedt ze de mogelijkheid het beste te halen uit ieder moment, altijd en overal.

Act in Move geeft echte aandacht. Of het nu gaat om de werknemer op de werkvloer of de leidinggevenden, wij sluiten aan op de heersende kennis en belevingswereld. Dat is werkelijk ontmoeten!

Wij bieden mensen de mogelijkheid hun eigen essentie en potentieel te ontdekken en te versterken. Dat vergroot het geluk van het individu, vermindert stress en zal harmonie in de omgang met de ander verhogen.