Menu

Yoga Borculo

Kom tot rust met yoga nabij Borculo

Continu krijg je indrukken, prikkels en impulsen van buitenaf waardoor je niet toe komt aan jezelf. Deze tijdelijke afleidingen zorgen ervoor dat je vaak vergeet om even stil te staan en een goede zelfreflectie te doen. Even geen gehaast, gevlieg en drukte om je heen, maar tijd om je terug te trekken en de stilte op te zoeken in jezelf. Hierdoor geef je jezelf de ruimte om tot rust te komen, je vriendelijkheid tot uiting te laten komen en krijg je de ruimte om verbinding te maken met je kern en je eigen intuïtie. Doe je dit regelmatig en voor een langere tijd, dan haal jij het beste uit jezelf met yoga in de buurt van Borculo. Dat kost tijd en inspanning, maar geeft een gewenst resultaat.

Stijlen Yoga

  • Bij ons vind je het klassieke Hatha Yoga waarbij de afwisseling tussen ontspanning en inspanning je weer in balans brengen.
  • Daarnaast wordt Yin Yoga steeds bekender in Neede, Borculo en Eibergen doordat de houdingen waarin het lichaam zich bij een oefening bevindt veel langer worden vastgehouden (ongeveer 3 tot 5 minuten). Grotere spieren hebben hierdoor lang de tijd om te ontspannen en rekken diepere spieren beter op.
  • Easy Flow Yoga is een actievere vorm van yoga in Borculo, waarbij het rustige tempo je in het nu brengt en er een stuk minder ruimte is om na te denken.
  • Mindfulness zal af en toe tijdens de yoga lessen worden aangeboden, waardoor je een open en liefdevolle houding aanneemt. Terug naar jezelf door tijd te nemen voor jezelf, dat doe je bij yoga in Neede, nabij Borculo.

Schrijf je in voor onze yoga lessen!

De Yogalessen worden gegeven in Neede aan de Borculoseweg 88. Heb je interesse en wil je een innerlijke rust terugvinden die je door hectiek in het leven even kwijt bent?

SCROLL VERDER
SCROLL VERDER